logo
logo
virusi

BCX 900 +2 DEZINFEKCIJSKO IN ZAŠČITNO SREDSTVO ZA ROKE IN POVRŠINE

Z UPORABO BCX 900+2 USTVARITE NA ROKAH ZDRAV KOŽNI MIKROBIOM IN MOČNO ZMANJŠATE TVEGANJE ZA PRENOS PATOGENOV.

Naravno razkužilo za roke s 70% etanolom, visoko koncentriranim ekstraktom rjave morske alge (Norveški kelp).
Norveški kelp je poznan v praksi kot sredstvo, katero se koristi pri zdravljenju bolezni kože, obnavlja kožo, nahrani kožo z mikronutrianti, ščiti površino kože od zunanjih vplivov, prepreči vdor nevarnih kemikalij v kri skozi kožo.

Biološko sredstvo BCX 900+2 je testirano v Evropsko priznanem laboratoriju (Microbiological Solutions Limited) in se pokazalo kot zelo učinkovito (99,99%) pri razkuževanju na bakterije, viruse in glivice. Sredstvo je testirano v zelo umazanih pogojih ter v čistih pogojih. Rezultati so pokazali, da sredstvo razkuži in prepreči razvoj mikrobiologije na površinah. Je unikatno in deluje kot razkužilo in zaščitno sredstvo na kožo ter je ne poškoduje, ampak neguje, zaradi blagodejnih učinkov rjavih morskih alg. Sredstvo ima dvojni učinek razkuževanja: 70% alkohol deluje antivirusno in antibakterijsko, prav tako deluje ekstrakt rjave morske alge antivirusno, antibakterijsko ter zaščitno. Razkužilo je pripravljeno za uporabo. Namenjeno je za osebno higieno, za higiensko razkuževanje rok.

BREZ umetnih arom in barvil
BREZ mineralnih olj (parafina in vazelina)
BREZ silikonov (dimetikon)
BREZ PEG sulbilizatorjev/emulgatorjev
BREZ gensko spremenjenih organizmov (GSO)

Naravno alkoholno sredstvo z alginati za čiščenje rok brez uporabe vode.

PRIMERJAVA MED KLASIČNIM RAZKUŽILOM IN BCX900+2 ALGINSKO RAZKUŽILO

Zaključek: BCX 900+2 za roke s svojo sodobno tehnologijo deluje drugače kot klasična razkužila; dokazano je učinkovit pri zmanjševanju tveganja za pojav mikrobov, predvsem pa ima dolgotrajen učinek in vzpostavlja zdravo mikrofloro rok.
– Vsebuje med 70% alkohola.
– Odstrani viruse in druge mikroorganizme z učinkom čiščenja.
– Vsebuje tenzide, ki tako kot mila razgradijo maščobe v celični membrani. Aktivirajo tudi probiotike Bacillus, ki s proizvodnjo encimov prebavljajo beljakovine. Tako biološko čiščenje simulira umivanje rok z milom in vodo.
– Po nanosu na rokah ostanejo le probiotiki.
– Alkohol je namenjen za hitro sušenje, z alginati veliko blažji za kožo.
– Probiotiki ostanejo aktivni več ur.
– Zaradi aktivacije probiotikov in dobrih bakterij je zelo koristen za mikrofloro rok.
– Je enostaven za uporabo, natančno odmerjanje ni potrebno, saj se probiotiki enakomerno aktivirajo na površini.
– Drastično zmanjša tveganje za pojav rekontaminacije in širjenje mikrobov na rokah.

– Vsebuje vsaj 70% alkohola
– Uniči večino bakterij in virusov.
– Alkohol ubija mikroorganizme z napadanjem celične membrane; alkohol se naseli med molekulami maščob in perforira celično membrano; alkohol denaturira, deformira in razgradi beljakovine.
– Uničeni mikroorganizmi ostanejo na rokah.
– Je zelo škodljiv za kožo, zaradi visokega odstotka alkohola, vpliva tudi na prisotne maščobe in beljakovine na koži.
– Deluje le nekaj minut, nato nima več učinka.
– Je zelo škodljiv za zdravo mikrofloro kože (mikrobiom).
– Ne preprečuje nadaljnje kontaminacije.

DEZINFEKCIJSKO IN ZAŠČITNO SREDSTVO ZA ROKE IN POVRŠINE

Zmanjšuje tveganje za okužbe s škodljivimi mikrobi, patogenimi bakterijami in drugimi onesnaževalci s takojšnjim in dolgotrajnim zaščitnim učinkom. BCX 900+2 vsebuje alginate, ki pomagajo optimalno izboljšati higieno in zaščito vaših rok. Po nanosu alginati ostanejo na površini kože in s tem zagotovijo:
Globoko čiščenje: Aktivacija probiotičnih bakterij v visoki koncentraciji proizvaja encime, ki prebavljajo organsko umazanijo, s tem površina postane čista na mikroskopski ravni. Alginati na površini ostanejo aktivni več dni.
Zdravo mikrofloro: Alginati aktivirajo probiotike, kateri so zdrave bakterije, prekrijejo površino in zmanjšujejo tveganje za okužbe.

Vaša varnost je naša glavna prioriteta. Varnost razkužila za roke BCX 900+2 smo temeljito preizkusili. Izdelan je po strogih smernicah s podprto tehnologijo ter z opravljenimi neštetimi študijami in po postopku podvrženim zunanjim revizijam in stalnem nadzoru kakovosti. Varnostno mejo določa Evropska komisija in drugi mednarodni inštituti.
Razkužilo za roke BCX 900+2 temelji na naravnem procesu, ki so ga razvili slovenski znanstveniki. Tehnologija se uporablja v Evropskih ter svetovnih inštitucijah že nekaj let. V bolnišnicah, ustanovah za starejše, ustanovah za dolgotrajno oskrbo, v vrtcih, trgovskih centrih in šolah z namenom zmanjšanja tveganj za okužbe, povezane z zdravstvenim varstvom, imenovane tudi »superbakterije«.

Izdelki za osebno nego so pogosto zelo nezdravi. Veliko raziskav je pokazalo, da je umivanje rok z milom boljše od uporabe razkužila. Ne le zaradi škodljivih vplivov na roke, temveč tudi zaradi same učinkovitosti. Milo je boljše pri odstranjevanju virusov. Ker voda in milo nista vedno na voljo, smo razvili alkoholno alginsko sredstvo, ki simulira umivanje rok brez uporabe vode. Čistilni alkoholni alginat dosega boljše rezultate kot dezinfekcija.

Laboratorijski testi BCX900+2 - dezinfekcijsko in zaščitno sredstvo za roke in površine

Microbiological Solutions Limited (MSL) Gollinrod, Walmersley, Bury, BL9 5NB, UK, Angela Davies, CEO
dezinfekcijsko in zaščitno sredstvo za roke ter površine | BCX 900 || NARAVNI PREPARAT IZZ RJAVIH MORSKIH ALG