logo
logo
virusi

BCX 900 +2 DEZINFEKCIJSKO IN ZAŠČITNO SREDSTVO ZA ROKE IN POVRŠINE

Z UPORABO BCX 900+2 USTVARITE NA ROKAH ZDRAV KOŽNI MIKROBIOM IN MOČNO ZMANJŠATE TVEGANJE ZA PRENOS PATOGENOV.

Naravno razkužilo za roke s 70% etanolom, visoko koncentriranim ekstraktom rjave morske alge (Norveški kelp).
Norveški kelp je poznan v praksi kot sredstvo, katero se koristi pri zdravljenju bolezni kože, obnavlja kožo, nahrani kožo z mikronutrianti, ščiti površino kože od zunanjih vplivov, prepreči vdor nevarnih kemikalij v kri skozi kožo.

Biološko sredstvo BCX 900+2 je testirano v Evropsko priznanem laboratoriju (Microbiological Solutions Limited) in se pokazalo kot zelo učinkovito (99,99%) pri razkuževanju na bakterije, viruse in glivice. Sredstvo je testirano v zelo umazanih pogojih ter v čistih pogojih. Rezultati so pokazali, da sredstvo razkuži in prepreči razvoj mikrobiologije na površinah. Je unikatno in deluje kot razkužilo in zaščitno sredstvo na kožo ter je ne poškoduje, ampak neguje, zaradi blagodejnih učinkov rjavih morskih alg. Sredstvo ima dvojni učinek razkuževanja: 70% alkohol deluje antivirusno in antibakterijsko, prav tako deluje ekstrakt rjave morske alge antivirusno, antibakterijsko ter zaščitno. Razkužilo je pripravljeno za uporabo. Namenjeno je za osebno higieno, za higiensko razkuževanje rok.

BREZ umetnih arom in barvil
BREZ mineralnih olj (parafina in vazelina)
BREZ silikonov (dimetikon)
BREZ PEG sulbilizatorjev/emulgatorjev
BREZ gensko spremenjenih organizmov (GSO)

Naravno alkoholno sredstvo z alginati za čiščenje rok brez uporabe vode.

BCX 900+2 vsebuje alginate, ki pomagajo optimalno izboljšati higieno in zaščito vaših rok.

PRIMERJAVA MED KLASIČNIM RAZKUŽILOM IN BCX900+2 ALGINSKO RAZKUŽILO

Zaključek: BCX 900+2 za roke s svojo sodobno tehnologijo deluje drugače kot klasična razkužila; dokazano je učinkovit pri zmanjševanju tveganja za pojav mikrobov, predvsem pa ima dolgotrajen učinek in vzpostavlja zdravo mikrofloro rok.
– Vsebuje med 70% alkohola.
– Odstrani viruse in druge mikroorganizme z učinkom čiščenja.
– Vsebuje tenzide, ki tako kot mila razgradijo maščobe v celični membrani. Aktivirajo tudi probiotike Bacillus, ki s proizvodnjo encimov prebavljajo beljakovine. Tako biološko čiščenje simulira umivanje rok z milom in vodo.
– Po nanosu na rokah ostanejo le probiotiki.
– Alkohol je namenjen za hitro sušenje, z alginati veliko blažji za kožo.
– Probiotiki ostanejo aktivni več ur.
– Zaradi aktivacije probiotikov in dobrih bakterij je zelo koristen za mikrofloro rok.
– Je enostaven za uporabo, natančno odmerjanje ni potrebno, saj se probiotiki enakomerno aktivirajo na površini.
– Drastično zmanjša tveganje za pojav rekontaminacije in širjenje mikrobov na rokah.

– Vsebuje vsaj 70% alkohola
– Uniči večino bakterij in virusov.
– Alkohol ubija mikroorganizme z napadanjem celične membrane; alkohol se naseli med molekulami maščob in perforira celično membrano; alkohol denaturira, deformira in razgradi beljakovine.
– Uničeni mikroorganizmi ostanejo na rokah.
– Je zelo škodljiv za kožo, zaradi visokega odstotka alkohola, vpliva tudi na prisotne maščobe in beljakovine na koži.
– Deluje le nekaj minut, nato nima več učinka.
– Je zelo škodljiv za zdravo mikrofloro kože (mikrobiom).
– Ne preprečuje nadaljnje kontaminacije.

DEZINFEKCIJSKO IN ZAŠČITNO SREDSTVO ZA ROKE IN POVRŠINE

Zmanjšuje tveganje za okužbe s škodljivimi mikrobi, patogenimi bakterijami in drugimi onesnaževalci s takojšnjim in dolgotrajnim zaščitnim učinkom. BCX 900+2 vsebuje alginate, ki pomagajo optimalno izboljšati higieno in zaščito vaših rok. Po nanosu alginati ostanejo na površini kože in s tem zagotovijo:
Globoko čiščenje: Aktivacija probiotičnih bakterij v visoki koncentraciji proizvaja encime, ki prebavljajo organsko umazanijo, s tem površina postane čista na mikroskopski ravni. Alginati na površini ostanejo aktivni več dni.
Zdravo mikrofloro: Alginati aktivirajo probiotike, kateri so zdrave bakterije, prekrijejo površino in zmanjšujejo tveganje za okužbe.

Vaša varnost je naša glavna prioriteta. Varnost razkužila za roke BCX 900+2 smo temeljito preizkusili. Izdelan je po strogih smernicah s podprto tehnologijo ter z opravljenimi neštetimi študijami in po postopku podvrženim zunanjim revizijam in stalnem nadzoru kakovosti. Varnostno mejo določa Evropska komisija in drugi mednarodni inštituti.
Razkužilo za roke BCX 900+2 temelji na naravnem procesu, ki so ga razvili slovenski znanstveniki. Tehnologija se uporablja v Evropskih ter svetovnih inštitucijah že nekaj let. V bolnišnicah, ustanovah za starejše, ustanovah za dolgotrajno oskrbo, v vrtcih, trgovskih centrih in šolah z namenom zmanjšanja tveganj za okužbe, povezane z zdravstvenim varstvom, imenovane tudi »superbakterije«.

Izdelki za osebno nego so pogosto zelo nezdravi. Veliko raziskav je pokazalo, da je umivanje rok z milom boljše od uporabe razkužila. Ne le zaradi škodljivih vplivov na roke, temveč tudi zaradi same učinkovitosti. Milo je boljše pri odstranjevanju virusov. Ker voda in milo nista vedno na voljo, smo razvili alkoholno alginsko sredstvo, ki simulira umivanje rok brez uporabe vode. Čistilni alkoholni alginat dosega boljše rezultate kot dezinfekcija.

KAKO SMO PRIŠLI DO IDEJE OZ. DO REŠITVE PRODUKTA BCX900+2

Ker smo prisotni na Angleškem trgu oz angleško govorečem trgu po svetu so se že dalj časa pojavlja večji problem bakterij in virusov na farmah smo iz projekta naravno uničevanja bakterij, ki smo tudi testirali prišli v času epidemije na sars cov 19 na farmah ugotovili odličen oz perfekten rezultat delovanja našega preparata BCX900+2 na naravno uničevanje bakterij in virusov tudi na korono. Naročili smo na NIJZ Celje jemanje brisov 1.4.2020 in tukaj smo bili zelo uspešni 8.4.2020 pa je prišel ta izvid, ko smo se odločili da gremo dobesedno do konca. Pozanimali smo se kje bi lahko naredili test na corona virus in smo ugotovili, da ga v SLO ne moremo naredtiti, zato smo preko svojih poslovnih partnerjih naredili akcijo kateri laboratorij na svetu, da je priznan lahko to naredi  in našli smo ga v Angliji, dobili tudi informacijo, da lahko korono virus kupiš celo v gramih ja prav ste prebrali v gramih to smo bili celo šokirani, da tudi to obstaja, vendar samo za kakšne laboratorijske teste, ga lahko kupiš, odločili smo se za Angleški svetovno najbolj priznani laboratorij ( laboratorijski test ki ga že imaš) in aprila smo štartali z testiranji pri testih so uporabili 3L preparata BCX900+2 in na rezultate čakali do 18.10.2020 no ta dan se nam je odvalil kamen od srca sreča veselje itd, še sreča da so bile naslednji teden krompirjeve počitnice da smo lahko trezno razmislali kako in kaj naprej. Tisti teden smo začeli z pravno službo urejati vse potrebne dokumente in preglejavati kam preparat umestiti in vse kar zraven spada. Tudi ugotovili da je EU zakonodaja glede vsega tako toga da niti ni naravnana na naravna dezinfekcijska sredstva zato smo mogli dodati etilni etanol v raztopini 70% tako da smo dobili končni izdelek po EU standardih, vendar se nismo ustavili razvijamo še naprej.

Laboratorijski testi BCX900+2 - dezinfekcijsko in zaščitno sredstvo za roke in površine

Microbiological Solutions Limited (MSL) Gollinrod, Walmersley, Bury, BL9 5NB, UK, Angela Davies, CEO

Glede ustvarjanja in rezultatov kaj vse smo že naredili v teh letih so pri dodatkih za prehrano krma za živali smo zmagali na natečaju Nutreco, leta 2019 smo prejeli kar dve najbolj prestižne nagrade v naših branžah za najboljšo tehnologijo v bioplinarnah na svetu ADBA prejeli smo nagrado v Birminghamu, isto leto smo prejeli za najboljši sistem čiščenja odpadnih vodah na svetu v IMAGINE H2O v Singapurju za male biološke čistilne naprave H2E, letos v 2021 pa smo zasedli eno od šestih mesto pri indigo carbon challenge na svetovni lestvici za zmanševanja emisij ogljika v ozračje v kmetijstvu na svetu, kar je pa za nas neverjeten uspeh pri poplavi vseh gnojil idt na svetovni ravni.

 

Zato smo prepričani, da naš produkt BCX900+2 eno najboljših preverjenih in testiranih izdelkov trenutno na trgu.

Izdelek smo dali tudi v test bodočim uporabnikom in odziv je bil fenomenalen, ljudje so navajeni, da razkužila naredijo svoje na njihovih rokah in koži, ko pa poprskate BCX900+2 je najlepše ko vidiš začudeno presrečni obraz da začuti izdelek na rokah da so roke mehke in neverjetno da je to to kar potrebujejo za zaščito in dezinfekcijo.

dezinfekcijsko in zaščitno sredstvo za roke ter površine | BCX 900+2 || Dezinfekcijsko zaščitno sredstvo za roke in površine